random_image2.jpg

Goed binnenschilderwerk staat garant voor een mooie, verzorgde en persoonlijke uitstraling van uw woning. Indien u ons tijdig belt zorgen wij voor een goede

voorbereiding en soepele geruisloze uitvoering van het binnenschilderwerk.

Onze medewerkers zijn zich er van bewust hoe belangrijk het interieur van uw woning voor u is. Zij besteden dan ook veel zorg en aandacht aan hun werk, zodat u straks kan genieten van een mooi eindresultaat.

Het binnenschilderwerk is de basis van uw interieur en dus een spiegel van u zelf en hoe u wilt leven. Goed binnenschilderwerk draagt bij aan de persoonlijke uitstraling en is tot in detail zichtbaar. Goed uitgevoerd binnenschilderwerk van de gevelkozijnen draagt echter ook bij aan de duurzaamheid van uw buitenschilderwerk.

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan het schilderen van de muren, plafonds of kozijnen van uw pand. Ook het schilderen van trappen, vloeren en ruimtes die om een aparte behandeling vragen, zoals de badkamer, en behangwerk valllen allen onder binnenschilderwerk.

De functie van binnenschilderwerk

De eerste vereiste van binnen schilderwerk is de esthetische uitstraling. Een nieuwe, kleur van uw interieur op de wanden en op het houtwerk geven uw bezit de sfeer die u zich wenst en waar u zich behaagelijk bij voelt. Binnen schilderwerk kan ook fungeren als de basis voor een verandering, wanneer u bijvoorbeeld voornemens bent een nieuw bankstel of kast aan te schaffen die moet passen in uw nieuwe omgeving.

Bescherming tegen slijtage en verval

Binnenschilderwerk dient ook als bescherming tegen gebruik en daardoor slijtage van bijvoorbeeld parketvloeren, trappen en andere interieurdelen waarmee bewoners regelmatig in aanraking komen. Een goed afsluitend en reinigbaar verfsysteem voorkomt dat er vocht in de ondergrond van de gevelkozijnen binnen dringt, en geeft het geheel een schoon en fris verzorgde aanblik.

In een omgeving waar een of meerdere mensen verblijven wordt vocht gegenereerd. Gewoon door in uw woning te leven en bijvoorbeeld te koken, verwarmen en natuurlijk douchen en baden. Goed afsluitende verflagen op uw gevelkozijnen voorkomt dat dit vocht in de ondergrond dringt en problemen gaat veroorzaken. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken speelt het schilderwerk van de binnenzijde een grote rol in het voorkomen van verfschade aan de buitenzijde van het schilderwerk.

Eveneens voorkomt schilderwerk ook het ontstaan van schimmels in bijvoorbeeld vochtige ruimtes.

Wij gebruiken voor binnenschilderwerk wettelijk voorgeschreven verfproducten. Deze verf is oplodelvrij of oplosmiddelarm, waardoor het bijna geen geur afgeeft en snel droogt. Deze verfproducten zijn verkrijgbaar in mat, zijdeglans en hoogglans als een dekkende verf, een transparante lak of een beits.

Iedere ruimte en iedere ondergrond vraagt derhalve om een passende verfsoort. De badkamer en de kelder vragen bijvoorbeeld om een sterke vocht- en schimmelwerende verf. Voor de kozijnen en deuren in de buitengevel wordt een dampwerende verf gebruikt, zodat het vocht dat binnen ontstaat niet in het hout kan trekken.

 

partner logopartner logopartner logo